Înregistrare partener social

Cine poate solicita sub-site în cadrul Portalului de Dialog Social

Organizațiile sindicale și patronale precum si reprezentanții societății civile recunoscute de lege ca reprezentative la nivel național își pot crea propria pagină în cadrul Portalului de Dialog Social și pot administra conținutul acestuia în mod independent.

De ce ai nevoie de sub-site în cadrul Portalului de Dialog Social

Portalul de dialog social este o platformă dedicată consultării reciproce și schimbului de idei între partenerii sociali, respectiv organizațiile sindicale și cele patronale. Aici, toți partenerii sociali reprezentativi la nivel național publică informații referitoare la organizație, la structura și la proiectele acesteia, inclusiv comunicate, documente de poziție privitoare la proiectele de acte normative și știri.

Veți dobândi de asemenea acces la următoarele:

  • macheta actelor normative de interes sau aflate în consultare publică, prin intermediul tabelelor comparative conținând forma în vigoare versus forma propusă de inițiator
  • notificări la apariția oricărei noi inițiative, în funcție de aria și de nivelul de interes selectate
  • vizualizarea și descărcarea documentelor asociate unei inițiative legislative atât în formatul publicat de inițiator cât și în format editabil
  • opțiunea de a publica documente de poziție cu propriile propuneri de amendamente, precum și știri sau alte forme de comunicare din partea organizației dvs.
Dacă organizația dvs. este afiliată unuia dintre partenerii sociali din rețea, vă puteți crea un cont de utilizator pentru a vă autentifica.

Pentru înregistrarea unui partener de dialog social în rețeaua Portalului și dobândirea paginii aferente, vă rugăm să completați formularul de mai jos: