Creează cont

Prin înregistrarea ca utilizator autentificat, veți putea participa la dialogul social și civic național cu privire la proiectele de acte normative și de politici publice din România, în numele organizației pe care o reprezentați.

Aprobare contului dumneavoastră se va face de către echipa partenerului social cu care colaborați, sau al cărui membru este organizația pe care o reprezentați.
Înregistrarea este gratuită, în scopul unui dialog social modern.

Odată înregistrat, veți dobândi acces la următoarele:

  • macheta actelor normative de interes sau aflate în consultare publică, prin intermediul tabelelor comparative conținând forma în vigoare versus forma propusă de inițiator
  • notificări la apariția oricărei noi inițiative, în funcție de aria și de nivelul de interes selectate
  • vizualizarea și descărcarea documentelor asociate unei inițiative legislative atât în formatul publicat de inițiator cât și în format editabil.

Portalul solicită un set minim de date cu caracter personal, în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile și numai în scopul îndeplinirii interesului legitim. Prin completarea formularului de înregistrare, utilizatorul consimte la furnizarea și prelucrarea corespunzătoare a datelor cu caracter personal.

Pentru crearea contului de utilizator, vă rugăm să completați formularul de mai jos: